Update 22 oktober 2024

Het StartVerkoop event van De Suikerzijde

Bericht uit De Suikerzijde

We nemen een kijkje bij het StartVerkoop event van De Suikerzijde waar maar liefst 1500 geïnteresseerden meer informatie wilden over het gebied en de eerste woningen. Krijg een indruk van de sfeer en hoor waarom bezoekers interesse hebben in De Suikerzijde.

Zaterdag 21 en zondag 22 september vond het StartVerkoop Event van de eerste woningen van het nieuwe stadsdeel De Suikerzijde plaats. Maar liefst 1500 geïnteresseerden kwamen naar het Zeefgebouw op het Suikerterrein.

Ontwikkelaar Dura Vermeer was er om samen met makelaars alles te vertellen over de koopwoningen. Woningcorporatie Nijestee was aanwezig voor informatie over de huurwoningen.

In de opgebouwde Suikerzijde Experience was van alles te doen. Geïnteresseerden konden er natuurlijk terecht met al hun vragen over het wonen, werken, leren en leven in De Suikerzijde. Bezoekers dronken koffie op het Etta Palmplein, fietsten op hometrainers de nieuwe Suikerzijderoute naar de binnenstad.

Het verkoopevenement gemist? Geen probleem. Aanmelden voor de eerste 100 koopwoningen kan de komend tijd nog tot begin 2025. Alle informatie over het stadsdeel De Suikerzijde en de toekomstplannen staat op desuikerzijde.nl. Interesse in een koop- of huurwoning? Lees hieronder verder.

Koop


De eerste koopwoningen in De Suikerzijde worden ontwikkeld door Dura Vermeer. In het Rölinghof komen zo’n 100 gevarieerde koopwoningen, van compact appartement tot ruime gezinswoningen. Op deze pagina staat meer informatie over het woningaanbod, de makelaars en het aanmelden voor het koopproces. 

Huur


Geïnteresseerd in huur? Woningcorporatie Nijestee bouwt de eerste 76 sociale en midden huurwoningen in het Rölinghof. Het gaat om appartementen van verschillende grootte. Daarnaast komen er ook maisonnette woningen. Dat zijn woningen met twee verdiepingen

Meer informatie over het aanbod

Deel dit bericht via

Blijf op de hoogte

Wil je ook wonen of werken in dit stoere en bruisende stadsdeel? Of gewoon als eerste weten wat er speelt? Schrijf je dan hieronder in. We houden je graag op de hoogte.

We gebruiken je gegevens alleen voor de nieuwsbrief

Cookie consent

We gebruiken cookies om onze website en diensten te optimaliseren.